Mathallen på Vulkan er et senter for norsk matkultur – et matgledens hus!

Fasiliteter

 

Vulkan er en liten by i byen der øst møter vest mellom Grünerløkka og St. Hanshaugen. Bygget er for mange kjent både for BAR Vulkans fantastiske restaurant med takterrasse og den populære baren i første etasje. 

 

Rundt eiendommen finnes et utall sjarmerende butikker og serveringssteder, treningssenter, egen klatrehall og et fantastisk konsertlokale. Her lever det 640 000 bier, 400 studenter, det er 41 barer og spisesteder, 48 nasjonaliteter, 350 boliger og tre millioner årlig besøkende. Det er derfor ingen tvil om at dette er stedet for dem som blir inspirert av yrende liv og kultur.

 

Strekker oss litt lenger
Aspelin Ramm og Vulkan Oslo har sitt hovedkontor på Vulkan, og med egen driftsavdeling sørger de for å holde alle leietakerne på Vulkan fornøyd. Trenger du hjelp, er våre folk på plass på minutter!

Unikt restauranttilbud

Kafé/bar

Sykkelparkering

El-bilparkering

Trening og klatring

Kultur

Scandic Hotel

Kurs og konferanser

Parker

Handel

Vulkan Arena er egnet for møter, konferanser, workshops, seminarer, kongresser, men også visninger, kick-off, messer, selskaper og konserter.

Mathallen har en rekke spesialbutikker, spisesteder og sosiale møteplasser med matrelaterte aktiviteter, kurs og konferanser.

Hvorfor ikke nyte en nykvernet kopp kaffe og en rolig atmosfære?
Helt i nærheten av eiendommen.

Nyt morgenkaffen ute i sola ved Akerselva.

Kurs-, konferanse- og møteromslokaler er godt tilgjengelig på Vulkan.

To hoteller er tilgjengelige på Vulkan.

Treningssenter rett ved lokalet.

Vulkan klatresenter tilbyr innendørs klatring for erfarne og uerfarne.

Vulkan P-hus har over 450 parkeringsplasser og 100 nye og moderne ladepunkter. I tillegg er det to hurtigladestasjoner. Leiebil er også tilgjengelig.

Dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet.

Interessert i lokalene?

Kontakt megler